Obchodní podmínky

1. Internetové stránky www.zooholding.eu a internetový obchod v jejich rámci provozuje ZOOHOLDING, s.r.o., se sídlem Rybná 716/24, 110 00, IČ 03305198, DIČ: CZ03305198.

2. Zobrazení v internetovém obchodě jsou pouze ilustrativní a nezobrazují konkrétní prodávané produkty.

3. Ceny v obchodě jsou vyjádřeny s i bez DPH.

4. Kupní smlouva vzniká odesláním objednávky zákazníkem prostřednictvím internetového obchodu, telefonicky, nebo e-mailem.

5. Odstoupení od kupní smlouvy ze strany zákazníka je možné nejpozději do pátečního poledne v týdnu ve kterém došlo k objednání. Pokud nedojde k naplnění kupní smlouvy ze strany dodavatele (dodání objednaného zboží), je možné odstoupení ze strany zákazníka vždy do pátečního poledne.

6. Odstoupení od kupní smlouvy ze strany dodavatele je možné pokud nedojde k naplnění kupní smlouvy (nedodání zboží), dále pokud je objednávka zákazníkem "podezřelá" - nekompletní nebo chybějící kontaktní údaje, objednávka je příliš velká. Před odstoupením od smlouvy ze strany dodavatele je zákazník vždy kontaktován pro vysvětlení a doplnění potřebných údajů.

7. Objednávky vyřizujeme v týdenních cyklech. Nabídka zobrazená na internetových stránkách je 100% platná od středy do pátku. Objednávky doručené do pátečních 17:00 vyřizujeme následující pondělí (pozor, pokud zvolíte platu PayPal, nebo převodem, je nutné aby v tomto termínu byla i připsána platba), dle dohody se zákazníkem.

8. Aktualizace nabídky probíhá týdně, v noci ze středy na čtvrtek. Zobrazovány jsou pouze produkty, které jsou k dispozici u našich dodavatelů.

9. Veškeré nabízené produkty nedržíme na vlastním skladě. Pokud jsou v obchodě viditelné, jsou skladem u našich prověřených dodavatelů.

10. Pokud v průběhu času dojde ke změně cen, jen pro dodavatele i zákazníka závazná cena na objednávce.

11. Zakládáme si na tom, že naši dodavatelé jsou prověřeni. Kontrola stavu nabízených produktů je několikanásobná, tak aby byla zaručena odpovídající kvalita nabízených živočichů i rostlin. Řídíme se jednoduchým pravidlem - zákazník od nás neobdrží živočicha, nebo rostlinu, kterou bychom si sami neumístili do akvária v obývacím pokoji. Pokud by přesto došlo k proklouznutí produktu neodpovídajícího druhovému standardu je návod jak postupovat popsán v samostatném článku Reklamace.

12. Osobní údaje poskytnuté zákazníkem při vyplňování objednávky (jméno, příjmení, adresa, e-mail a telefon) nejsou poskytovány třetím subjektům, ale mohou být využity k marketingovým účelům ZOOHOLDING, s.r.o. - namátkou e-mailové oznámení o novinkách, dovolených atd.

13. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

14. Výše uvedené se týká hotovostních plateb. Akceptací těchto obchodních podmínek dává kupující souhlas s vystavením a zasláním účtenky elektronickou formou.

15. K mimosoudnímu řešení spotřebitelských sporů z kupní smlouvy je příslušná Česká obchodní inspekce, se sídlem Štěpánská 567/15, 120 00 Praha 2, IČ: 00020869, www.coi.cz.

Tyto podmínky nabývají účinnosti dne: 1.3.2017